Як працюють візові центри Канади у Львові та Києві

Як працюють візові центри Канади у Львові та Києві

Візові центри Канади в Україні є важливими посередниками у процесі отримання віз. Ці центри забезпечують зручні та ефективні послуги для заявників, що планують відвідати Канаду у туристичних, бізнесових або студентських цілях, а від моменту збройної агресії займаються також оформленням CUAET віз для біженців з України. Проте, не дивлячись на велику кількість звернень, візові центри підтримують високий рівень обслуговування. Вони забезпечують консультації та допомогу в заповненні візових анкет, проводять перевірку необхідних документів та надають інформацію про стан розгляду заяв. Більше того, центри грають ключову роль у вирішенні складних випадків, надаючи необхідну допомогу учасникам процесу з усіма формальностями. Також, враховуючи актуальність проблеми міграції, візові центри Канади в Україні посилили свою роботу з питань безпеки та верифікації документів. Вони відіграють важливу роль у забезпеченні легальної міграції, працюючи над попередженням незаконної міграції.

Для оформлення потрібно звернуться до центру оформлення віз у Канаду або  до спеціалістів компанії Canada Visa. Вони допомагають спростити процес оформлення віз, надають консультації щодо необхідної документації та проводять експрес-перевірку документів перед подачею візової заявки.

Візові центри Канади у Львові

Візові центри Канади у Львові

На вулиці Джерельній 18 у Львові, де знаходиться візовий центр, з 13 липня розпочалась робота з надання послуг. Це спростить отримання віз та CUAET для громадян України, які зараз знаходяться в межах країни або не можуть виїхати за кордон. У візовому центрі можна здати біометрію за попереднім записом та при наявності запрошувального листа.

Однак для отримання інших послуг, наприклад вклеювання візи, все ще потрібно звертатися за кордон. Подача паспорта можлива за допомогою кур'єрської служби. 

Разом із паспортом ви повинні надіслати:

  • Лист-запит на передачу паспорта IRCC.
  • Контактну інформацію представника за межами України (його електронна пошта, номер телефону та адреса для повернення документів за межами України).
  • Письмову згоду з VFS, підписану кожним заявником.

Візові центри Канади у Києві

Візові центри Канади у Києві

В Києві працює Канадський візовий центр на вулиці Іллінській, 8. Тут також можна здати біометричні дані для отримання візи. Графік роботи візового центру Канади як у Києві, так і у Львові однаковий. Ви зможете відвідати візові центри з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 17:00.


1
0
224
Christian Louboutin
Мир путешествий

Предыдущие публикации


Добавить комментарий

Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

Наверх